Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 Tecken från Himlen

Jag har väntat på en inbjudan
men kunde inte lämna min egensinnade
reservation...
Jag hade låst alla dörrar och nycklarna...
hade jag slängt
Inget annat såg jag utom min egen
stilla lya och reflektion
Telefonen den var tyst...
Ingen kontakt...
för jag kapat jacket
Jag sprang i cirklar
runt, runt,
till ingen återvändo längre fanns...
Allt som jag haft...
Det var borta, det var dött

Men nu min natt lyses upp av ett ljus
som måste vara ett tecken från himmelriket
Tårar av lycka rann...
och inuti mitt hjärta en eld nu brann
En ängel hade hört min svala sång
Mardrömmen var äntligen över...




Fri vers av Eder Krille
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-01-29 18:56



Bookmark and Share


    NoMi F
Så vilsen, så sorgsen
och så hör du en ängel
och allt är ljust och fint
Från början förtvivlan
sorg men längtan
På slutet för du mig till
glädje
Vackert
2006-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Eder Krille
Eder Krille