Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosa elefanter är vackrare än blåa.



Glädjen vi delar att ni aldrig kommer förstå oss.



Aldrig se vad vi har som ni andra saknar.





Att vårat liv aldrig kommer kunna bli ert.




Att stigen vi vandrar på är våran.
Att gruset under fötterna är vårat.




Att vi är vi.












Och det kommer ingen någonsin kunna ändra på.




Fri vers av IamOmega
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-15 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IamOmega
IamOmega