Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS kom från himmelen för att ta en match med Djävulen

också kallad Ormen och den Onde,

JESUS vann en totalseger

över honom, när Han

rättfärdig dog på

korset för oss

orättfärdiga:

i vårt ställe


och därmed gjorde alla dem fria

som var under Djävulens

herravälde:


fängelsedörrarna öppnades

och den som vill kan

gå ut, i Guds

älskade

barns


frihet!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-15 09:48



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Jag har tagit emot Kristus... men mitt liv är ändå inte enkelt, jag går en ständig match med djävulen och dämoner...
2012-04-15

    ej medlem längre
hey, old man. tell the Devil I said hello.
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld