Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POETKOLLEGOR, SKRIV GÄRNA OM VAD NI VILL

som betyder någonting

för Er, och Ni därför

vill delge det till

andra;


det är till detta poetsidan finns


men ställ upp det i en poetisk kostym,

hur nu den ser ut? i annat fall rycker

polismästaren "vän av ordning"

ut, till poetsidans försvar.








Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 129 gånger
Publicerad 2012-04-15 12:21



Bookmark and Share


  Lethe
Allt går ju tydligen att förvandla till en frikyrka.. Jag har inga "poetkollegor" som anser sig sitta inne på Guds enda sanning, och som tror sig vara rätt man att omvända några massor av vilseledda får.
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld