Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nils Ferlin anses genial

inte på grund av

mångordighet


utan av snarare

tvärt om


och han skrev både

rimmat och orimmat


med samma geniala

penna.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-15 13:28



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Så sant
Nils Johan Einar Ferlin är en diktare av rang, han har det där extra som lockar läsaren att vilja lyss till hans ord !!!
2013-08-01

    Sven-Erik Sköld
Ja, och med ironi. S-E
2012-04-15

  zallander
Han skrev med humor med
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld