Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Min frid ger jag er" "Den som tror på mig, av hans innersta skall strömmar av levande vatten flyta fram".


Sprid min frid

där du går fram;


den finns obegränsad:

en flod utan början och slut.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 127 gånger
Publicerad 2012-04-16 05:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld