Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesspratt

Har förträngt
vad som hänt
i min barndom.
Kom på,
att jag skrivit
dagböcker
sen jag var
10 år!
Yes..
nu är dags
att minnas.
Böckerna hittas
men
låsta,
och
nycklarna väck!

Kanske att
dagsljuset
är för starkt,
än.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 150 gånger
Publicerad 2012-04-15 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra