Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfotamil

Jag vill slå hål på 
den här jävla fasaden

allt det gråa
du vet
alla mina murar

dricka mej full
på fyra flaskor tequila
käka ravioli direkt ur burken
och springa tiotusen barfotamil

vråla under broar
hoppa över hustak
lära mej att flyga
och ta steget 
ut i det där okända

knulla mej levande
bort från all död, 
leda och verklighet


älska
älska
älska


du känner ju mej 


jag har aldrig 
varit riktigt på riktigt
och den här världen
är alldeles för skitig 




jag älskar att fly.





Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 693 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2012-04-15 20:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kan vara skönt att fly ibland..
2012-04-17

  Suzy med punkterna
Känns som om jag skulle ha kunnat skriva detta...och kanske känns det då så mycket mer.
Obstinat och galet...längtande efter något annat.
2012-04-17

  Kro
Springa barfotamil i älskad flykt under vrål och höga flygande hopp
tack för läsupplevelsen det kändes !
2012-04-17

  peter schenling VIP
superbra!
2012-04-17

    ej medlem längre
WOW!
springa tiotusen barfotamil
vråla under broar
2012-04-16

  alvan
Mycket bra, ger en smak av Stenmarcks Sjumilakliv.

Jag gillar, tror vi alla som lever får den känslan ibland! din text har energi och man rycks med. Bravo!
2012-04-16

  LenaJohansson VIP
utomordentligt bra
2012-04-16

  Maiah VIP
vrååål bra, stående ovationer från mig...
2012-04-15

  dagbokspoesi
Tack för en underbar läsning.
2012-04-15

  Lena Själsöga Keijser
oj...
2012-04-15

  Linda CH VIP
En sjuhelvetes energi! Bra!
2012-04-15

    ej medlem längre
Bra som fan!!!!
2012-04-15

    ej medlem längre
Stark, tät text full av molltoner med livskänslor i...
2012-04-15

    ej medlem längre
Spring spring spring.
Andas ut och in och ut och in.
Och livet känns plötsligt lite lättare.
Kraftfullt!
Just så.
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP