Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En början


Ny

Ett tomt ark, just som detta.

Ska nu fyllas med ord. Ord som betyder något, kanske motivera den som behöver
ett par starka och betydelsefulla ord.

Just dessa ord, har jag inte hittat än.

Jag är ett tomt ark. Väntar på att bli ett fullt och välskrivet ark, med ord, starka ord.

Innan det händer, tar jag mig an en annan utmaning.

En utmaning som kallar sig för livet.




Fri vers av Lars_kr
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-15 20:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin text.
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars_kr

Senast publicerade
Tid
Ny
* Se alla