Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.....

aldrig har du umgåtts
så mycket med dig själv som barn
så som idag
du genomlever ögonblick då
mer intensivt nu
minnena hettar och värker
som för första och sista gången
samtidigt
dina ögon blixtrar
av hopp och förtvivlan
i vitt och grönt.




Fri vers av Parentes
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-16 08:42



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fin
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Parentes
Parentes