Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg en älgko genom köksfönstret idag

som gick och betade i ett skogområde

strax ovanför huset, en jättestor

älg, förmodligen en Sarek-

älg, med tanke på

storleken


Tänkte, det är inte så dåligt gjort

av Honom som "pillat ihop"

älgen, plus allt

annat.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 157 gånger
Publicerad 2012-04-16 17:00



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Men jag visste, att Du fanns: d.v.s. Din tro.. Mvh S-E
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld