Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkte på dessa ord idag


Snöfallstystnad

Tyst-
morgonen
blir plötsligt tyst

Tyst -
jag hör inte ett
knyst

Tyst -
så skrämmande
som ett spöke

Tyst -
jomenvisst jag
tittar ut genom fönstret
och det är som
ett vitt spöke som
drar fram och tynger
ner trädgren på trädgren

Tyst -
jag hör hur
våren vilar ut och
blir sen

Tyst -
kanske behövs
denna tystnad
alla verkar ta det lugnt
ingen panik
snön rår ingen på
och det är skönt att bara
stå och höra på tystnaden

120416




Fri vers av sajo
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-16 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo