Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ben viker sig


Sanningen


Om Du underbara sällsamma förundrade
bultande i kropp och ande
eld mitt hjärta
hårt ärligt
En tanke, som gör mig mycket svag
och stark









Fri vers av manda älskar
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-20 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manda älskar
manda älskar