Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtan som elefanter


du förställer dig inte
jag uppskattar det
och jo jag litar på dig

vet att dina grodor är inga grodor
kanske mina produkter av dem
som utgav sig för prinsar

även om det är svårt
när du berättar om hemma
och huvudet hänger

så hör ju jag att du
lever
ja du har mig

så tänker jag bara
Olle Ljungström eller
gud uppfinn nåt nytt


för dom som väntar




Fri vers av manda älskar
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-12 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manda älskar
manda älskar