Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "De gåvor i vilka den heliga Ande uppenbarar sig, ges åt var och en så att de kan bli till nytta"


JESUS FÖRSTA TJÄNARE OCH TJÄNARINNOR

sändes inte med storbildsskärm

för att berätta om Honom;


utan med Andens kraft

för att uppenbara

Honom!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-17 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld