Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD HJÄLPER DET EN MÄNNISKA OM HON BLIR VÄRLDSMÄSTARE I TYNGDLYFTNING

men förlorar

sin själ?




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 205 gånger
Publicerad 2012-04-17 16:07



Bookmark and Share


  Mats Henricson
No soul ,just foul........
2012-04-17

    ej medlem längre
or wait, it's a joke, right? huhahaha. that's kind of funny...heavy weight champion...
2012-04-17

    ej medlem längre
Ja, starkast är i alla fall svagast, utan Gud.
2012-04-17

    ej medlem längre
I don't get it...
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld