Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en R.O.B.O.T.V.Ä.R.L.D?

Snart kommer vi sitta där med våra feta arsler i våra stora soffor.
Vi kommer sitta men knappt stå, och vi har glömt hur man ska gå.

En Robot kommer fixa hushållet, den kommer gå ut med hunden, den kommer göra jobbet, den kommer köra bilen. Våra känlomässiga band till människor kommer att förtina. Vi blir enströrningar.

Vi kommer titta på väggen och försöka hitta en ojämnhet i perfektionen. Livet kommer vara fullständigt perfekt, man behöver ju inte göra någonting som är jobbigt, för vem fixar det? Just det, Roboten!Robotar kommer fixa underhållningen, sexuella njutningen och flygen. Du kommer inte ens behöva gå med Robotens avancerade sittfunktion. I fall du vill kan ha möjligheten att inte röra dig. Roboten kommer göra allt.

Familj? Vem behöver det du har ju roboten! Vänner?Ska jag behöva upprepa mig? Roboten! Du kommer bli känslokall, du kommer bli en enstörning, den enda du kommer ha är Roboten, så tänk på hur du behandlar den, du behöver inte ens ha kontroll över ditt liv längre, Roboten har kontrollen över dig. Roboten kommer vara allt, den kommer göra allt, den kommer betyda ditt allt, den kommer till och med att kunna skita åt dig.




Fri vers (Fri form) av bankman
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-17 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bankman