Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M1

Varje gång vi snavade över varandras svärta så såg vi lite längre in i varandra
så småningom tittade jag bort så ofta att du började undra
om jag hade fastnat vid en annan himmel
men mina pupiller var så urgröpta
och du hade tagit all min iris
gett mej ett namn jag inte kände till
jag ville bara fånga det sista
hålla något med färg i handen
om du bara kunde sluta sluka mej
för jag är också tom som du är
och det finns ingenting att hämta bakom mina håltomma titthål
jag ville bara vara ett stoftmoln
men i mej kan inga stjärnor formas




Fri vers av messier111
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-17 23:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
rakt samt välfångad känsla
2012-04-23

  Iggy Bengtsson
Du borde avsluta med lol.
Lol.
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

messier111
messier111