Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det syns inte alltid, när jag är ledsen.

En ensam tår
rinner stilla.

Hotar att avslöja
vad jag känner.


En ensam tår
torkas bort.

Med ens blir
smärtan osynlig.


Den syns inte
men den bränner.

Du anar den inte
men jag känner.





Fri vers av Poetpatrask
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-18 13:08



Bookmark and Share


    maija tuori
Berör ...fint
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Poetpatrask
Poetpatrask