Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stor sorg.

Ett nyfött barn
Ett rofyllt litet knyte
Slutade nyss att andas




Bunden vers (Haiku) av Poetpatrask
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-18 13:22



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Oändlig sorg och smärta.
2012-09-17

    Doll
Så litet knyte, så stor sorg. smärtsam.Mina varmaste tankar.
2012-04-18

  LenaJohansson VIP
sorgligt
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Poetpatrask
Poetpatrask