Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhällsbygge (Haiku 2012)

Myran bär ett barr

för kollektivets framtid

genom skog av gräs




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2012-04-18 13:49



Bookmark and Share


  Maria T
Myrornas samhällsbygge
är fantastiskt.
Vi har mycket att lära
2012-05-15

  Jaseph
Tänkvärd och välformulerad!
2012-04-27

  Eaglemountains VIP
Mycket innehåll i denna text, som kan tolkas på olika sätt! Grattis även till en plats bland de fem uppmärksammade!!
2012-04-24

  Ljusletaren
Underbara ord som sitter fast länge.
Läste dem på förmiddagen men var tvungen att gå in igen för att läsa dem. Då säger orden mycket :-)

/kram
2012-04-23

    ej medlem längre
När alla drar sitt strå till stacken brukar det bli något bra!
2012-04-20

  Kro
Fint med liten myra som gör stor sak : )
2012-04-19

  Quasimodo
Det som byggs för det gemensamma, fint!
2012-04-19

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-04-19

  anits VIP
Mycket fint skrivet, myrorna
har vi mycket att lära av
2012-04-18

    ej medlem längre
Vi har mycket att lära av de minsta . . .
2012-04-18

  Linda CH VIP
Ja, tänk vad de kämpar för allas bästa! En jättefin haiku med barrskogsdoft.
2012-04-18

  Bibbi VIP
Ja "räck mig din hand vi har samma väg att gå"...
2012-04-18

  Anya VIP
Jaa kollektivet är det viktiga! Bra reflekterat!!!
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP