Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon mera förklaring känns här överflödig. Att tro sig tillhöra en eller annan gruppering är väl gott nog. Måste det skyltas med och som skrytas med, visas upp också. 'Ha ha, jag kom med i uttagning, det gjorde inte du eller de dina...


Dagens tanke 2012 05 10 - en foting






Det lustiga är
att det är
när man bara

är sig själv
som man kan
bli som attraktiv.

Å andra sidan
samtidigt som folk
verkar spela en

roll. Det är
en del deras
identitet att gå

in i och
ut ur olika
roller. Jag begriper

mig inte på
till som synes
ologiska ekvationer, blir

snurrig i planeten
av det som
existerande fenomenet. Varför

är det så?
För att tillfredställa
de vilka tycker

sig vara material
för som klart
högre stående studier?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-30 14:49



Bookmark and Share


  ULJO
Har aldrig hört talas om enfotingar men väl två och tusenfotingar
2018-01-31

  Fulbergarn
hm, ibland är det underlig men om nån vill leka sjuksköterska så är jag gärna patient
2018-01-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP