Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Den som tror på mig, av hans innersta skall strömmar av levande vatten flyta fram, som skriften säger. Detta sade han om Anden.."


Du får inte en hink välsignelser från JESUS

utan en vårflod som strömmar fram

ur Ditt innersta, ur källan Du


fått där, genom tron


på JESUS,



som Själv är källan!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-19 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld