Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egentligen


Egentligen vill jag bara...
men det kan man ju inte säga
så jag får ta allt det där andra med på köpet
eller vara utan
kanske bättre utan
tänker jag nu
eller tänker jag så
för att jag är så satans inihelvete rädd
egentligen




Fri vers av manda älskar
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-21 21:43



Bookmark and Share


    Niclasdotter
Åh, älskar den.
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

manda älskar
manda älskar