Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD jag vill så innerligt vara med Dej






GUD jag vill så innerligt vara med Dej

Jag vet inte hur mycket Du älskar mej

 

Jag vill andas Din kraft, trygghet och harmoni

Jag ska ge mej ut i skogen och skrika mitt vårskri

 

Jag var en zombie, okänslig, stum och blind

Men Du sa: "Kom in igenom min grind"

 

Du är med mej genom all motgång och kris

Jag förstår nu att mitt liv är ämnat att vara ett paradis

 

Och jag ber för alla som är olyckliga och i nöd

Jag ber enträget och jag uppfylls av Din glöd

 

Jag vaknar på morgonen, svag, härjad i min bädd

Men Du är genast här och säjer till mej, var inte rädd

 

Med mörkrets makter har jag ofta en strid

Men jag har lärt mej att jag måste vila i Din frid

'

I en värld av själslig brist vill Du ge mej allt

"Älska varandra!" har du predikat och befallt

 

Hos Dej får vi alla vila och komma till sans

Du visar oss allt som vi hade glömt fanns

 

Du visar oss vilka vi i sanning och kärlek är

Ditt förbarmande är oändligt, Du håller oss så kär.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-21 16:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvlig bön.
2012-04-21

    maija tuori
Vilken underbar lovsång .
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP