Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUVA MINNE

ljuva minne

som jag försjunker i

hopplös är dock

min sköna nostalgi

blotta tanken

på närheten jag känt

en tsunami

som driftens drottning sänt

ljuva minne

av glatta ytans kraft

ger ny näring

åt drömmar jag har haft

ljuva minne

en lockelsens tribun

jag berördes

kan aldrig bli immun

 

 

LARZ GUSTAFSSON     21/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 336 gånger
Publicerad 2012-04-22 08:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Minnen kan ge starka känslor
2012-04-22

  mare VIP
Minnen kan frambringa starka känslor, särskilt ljuva ;)
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP