Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla den vad du vill

En förening ger en kärlek,hopp,tro,lycka och besvikelse. Trots att jag har varit nedstämd och tappat intresse så kan jag ändå se på min matchtröja och tänka på alla matcher som man har upplevt så mycket känslor på. Man kan känna hat mot andra föreningar men kärleken för ens egen förening väger mest. Och även om ditt intresse vacklar kommer krigarna i dina färger kämpa och åter igen väcka ditt intresse. Ibland känns allt svårt i vardagen men en förening ger en styrka. Jag är ingen expert men jag och många andra älskar gemenskap. Och det brinner alla föreningar för. Jag hatar inte, jag älskar.




Fri vers av hejjaggillarattskriva
Läst 90 gånger
Publicerad 2012-04-22 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hejjaggillarattskriva