Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur \"\"tänk om\"



Jag borstar ifrån mina tankar,

I önskan av att sluta förneka och förändra.

Lätt skulle det bli ... om jag bara kunde säga det.

Rättvisan skulle göras

Om jag visste hur det ska sluta.

Tanken och sätt skulle mötes.

Men mina orden grävs ner i tomma meningar.

Allt jag vill säga, men vet inte hur.

I önskan av att sluta förneka och förändra.

Såvida jag inte faller i misstaget

Och även om jag vet att jag inte kan säga det,

Låt mig åt mistande drömma.

Kanske jag vänjer mig till tanken

Om jag i din närvaro förbli …

I önskan av att sluta förneka och förändra.

Borstar jag ifrån mina tankar.




Fri vers av _RMB_
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-01-30 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_RMB_