Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2012-04-22


Några saker du bör göra innan du lämnar jordelivet





Besök en butik som säljer resor till just det landskap du själv bebor. Res till en stad som har just sådana resor och ställ de vanliga frågorna en turist bör kunna ställa en erfaren resebyrås personal. Se till att de tillfredställer alla dina önskemål och svarar på precis alla dina frågor. Sedan reser du hem igen, då du har svaren på vad du absolut bör göra på utflykt i ditt eget landskap.

Besök en butik som säljer kläder. Tag god tid på dig med att välja ut de kläder du skall ha med dig in i provhytten. När du väl är inne i provhytten packar du upp ur din medhavda väska en vikstol, ett vikbord och för utflykten varje nödvändig detalj för att göra den till en verklig fest.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2017-08-12 11:09



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Jag har en bingolista med fem saker att göra i rad medan jag dör. Den offentliggörs posthumoristiskt.

2017-08-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP