Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sitter på en sten

Jag skulle ljuga
om jag sade att jag ljög för mycket
om att jag egenligen mådde bra
fast jag i själva verket blödde näsblod.

Jag ljög för lite
om mitt hemlighetsmakeri
för att lämna stenarna orörda på marken.

Nu skulle jag ljuga om jag sade
att jag sitter på en sten.

Fast jag vet inte själv om jag pratar osanning.
Jag vet bara att stenen behöver flyttas.




Fri vers av Simon Holmström
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-22 18:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En härlig text..gillas!
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Simon Holmström
Simon Holmström