Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Den väg är smal och den port är trång, som leder till livet och få är de som finner den"


Bibeln berättar

att Guds tal till världen

i JESUS Kristus

skall bli


motsagt och

förkastat

av


många.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 153 gånger
Publicerad 2012-04-23 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld