Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sjunde gången föds jag på nytt, och VÅREN spirar, och jag förundras över alla VACKRA MÄNNISKOR!

 

 

 

För kanske sjunde gången i mitt liv så föds min själ och hjärta på nytt,

jag cyklade i naturen idag, och såg att vitsipporna är på väg att slå ut,

och likaså björkarna... det är en härlig tid i naturen nu... det finns så

mycket positiv energi att hämta. Jag såg alla härliga människor och

jag förundrades över att vi finns till och känner och tänker och lyser.

Det finns HOPP för mänskligheten! Jag förundras och gläds också över

denna underbara sajt, och jag undrar var vi får alla ord ifrån...

Ofta känns det som om man laddar ner texterna från en annan

dimension... man är mest ett medium... på ett heligt uppdrag.

Jag följer mitt 13-punktsprogram för ett bättre och sundare liv...

men jag lyckades inte komma upp ur sängen i tid idag... men jag

får en ny chans imorgon. Livet är fullt av goda möjligheter, och nya

chanser att förverkliga drömmarna och förhoppningarna.

Idag är det skönt att leva... och jag tackar GUD, medmänniskorna, och

mina katter för all kärlek som de ger mej, och all kärlek jag kan ge!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-04-23 18:56



Bookmark and Share


    maija tuori
Underbar text! Det finns tro hopp och kärlek ..lovsång och glädjen som smittar:)
2012-04-26

  Linda CH VIP
Smittande positiv inställning!
2012-04-26

  Mats Henricson
Visst är katter ett härligt sällskap, mysigt när Bubblan smyger upp i famnen på mig när jag ligger och jäser i TV-soffan....., spinnande som en liten "spinnmaskin"....
2012-04-24

  Lodjur i klänning
Underbar text! Tack för den. Visst finns det hopp och massor av kärlek. Här ser jag den tydligt:)
2012-04-23

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
En fantastisk bedårande text fylld med hopp och glädje! Tack för den!
2012-04-23

    iamlucyinthesky
Gud vad glad jag blev av att läsa det där! Nu blev min dag bra den också :)
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP