Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann kärlek

Händer som flätas samman, som passar så väl.
Som gjorda för varandra, perfekta, som skapade för att hållas.
Bara dom händerna, dom är till för varandra.

Läpparna som möts, med den dragningskraften.
Det går inte att slitas, som gjorda för att vara där.
Dom går inte skilda håll, dom förs i samma riktning.

Ögon, som ser varandra, med tusen ord att säga.
Ord som ses rakt genom ögonen.
Tystnad men så mycket sagt, ögonen talar för sig.

Ömhet, kärlek, vad mer kan krävas?
För att förstå att detta är äkta, verklig och sann
Kärlek, mellan två personer.

Något mer än detta kan inte behövas,
för att förstå.
Dessa två, händer som flätas samman, läppar som möts
och ögon som talar, detta är ödets sätt att säga.
Ni är gjorda för varandra.




Fri vers av xO_Shane
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-23 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xO_Shane
xO_Shane