Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ju mer man inser hur fel man kan tolka ju mer inser man att sanningen kanske inte är vad den är....


att tro

 

att tro är inte att veta
att veta är inte alltid sant

 

ty sanningar förändras
när själen får växa


tänk efter


känns det bekant...

 

om inte är svaret


då lever du instängd
din frihet har slutat att gro

 

din port är förseglad
din sanning förlegad

 

du saknar en tillit till tron

 

att sanning är föränderlig
likt barnet som växer

 

så fråga...var nyfiken

 

jag  väntar vid bron

 



 

 




Fri vers av fina
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-01-30 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fina