Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku I-IV

I
Molnen luktar bly.
Svalans vinge är bruten.
Tiden flyger än.

II
Stjärnorna blundar.
Träden står still i mörker.
Skuggor rullar in.

III
Nordanvind i moll
sliter körsbärsblom från träd.
Rovfågeln vakar.

IV
Månen stiger vit.
Stjärnvalv i svalans öga.
Modet sjunker tyst.




Bunden vers (Haiku) av FleursDuMal
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-24 01:02



Bookmark and Share


  Engel
Fler ord än så behövs inte.
För att man skall förstå.

Stillsamt och vackert.

2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

FleursDuMal
FleursDuMal