Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORMEN VILL HA MÄNNISKAN TILL SITT ORMBO!

och JESUS vill ha henne

till Sin Faders

hus


och vi avgör själva

om vi väljer bort

vår räddare:


JESUS.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 133 gånger
Publicerad 2012-04-24 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld