Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVETS ALLVAR

Ormens - Satans -

existens.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 112 gånger
Publicerad 2012-04-24 17:03



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Jag SKRATTAR åt honom! (det gillar han inte)
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld