Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grottan

Spegelbild var är du?
Du som kom till mig så ofta
Genom den såg jag dig och mig

För evigt tillsammans

Nu är det tomt och mörkt här
Det enda jag ser är ett hål i väggen
och spindelväv som sakta äter upp mig




Fri vers av Astrowich
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-24 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Astrowich
Astrowich