Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(fot)not: revolution=en drastisk och långtgående förändring i tankesätt och beteende evolution=utveckling, framväxt, tillväxt, mognad


observation

vaknar till en skymning
världen våndas, vrider sig
i konvulsioner

vandrar genom natten
mänskor skyggar, gömmer sig
i konstruktioner

öppnar mina ögon
morgon uppenbarar sig
i (r)evolutioner





© marilin




Bunden vers av marilin
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-25 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marilin