Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter dig

Jag lämnar leendet
vid dörren när jag stiger in

tystnaden hälsar mig
inte
de nakna galgarnas dans
borrar hål i fasaden
tandborsten är ensam

Snart ska jag ligga i en säng
som kommer att vara tom
och jag ska vara den enda människan i denna öken
törstande

Imorgon ska jag plocka upp leendet utanför dörren
och låtsas att livet går vidare




Fri vers av marilin
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-21 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marilin