Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jisses. nu är det kört.


AMOUR, NEJ! säg inte så!

\"Jag tycker om dig, men känn ingen press\"

Men jag är mangelpressad
och knäveckspressad
och halvt om halvt
lite stressad

Fjärilarna är fria i min mage
mina nerver är svaga och benen hakar på
\"AMOUR\"
NEJ! säg inte så!

Det blir trubbel
med ett jättestort T
och vi vet egentligen inte alls
om vi är redo för de

Du är maniframkallande medel
du var ju nyss bara en vän
nu är du kärleksfördelande cell
och jag vet inte om jag vågar veta vad som händer sen




Fri vers av starfire
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-01-30 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

starfire
starfire

Mina favoriter
rundgång