Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




BEHAGLIGA DRÖMMAR

vill leva snabbt

innan jag fräts ner av cancer

inte ge tappt

nej, bara ta alla chanser

flyga från plats till plats

och få musicera

ta tjuren vid dess horn

och bara turnera

 

 

nån räknar in

jag grabbar tag i stativet

jag tänker: "grabbar

detta är faktiskt livet!"

en massiv ljudvägg

backar upp vokalisten

vi brinner fort

och gör det bästa av fristen

 

 

nådeshushållningen

går mot sin ände

vi för ett blixtkrig

genom kaos och elände

finns ingen tid för

några biografier

och ingen plats för

sluga ränksmiderier

 

 

vill vi ha ljudvågorna

så får vi ta dom

när nu så väldigt

många andra vill ha dom

raket till ryssland

och en väg från ruinen

vi höjer tempot

och förkortar stubinen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 25/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-25 18:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänkvärt skrivet
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP