Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterljud


Isvinden.
Fågelns vingslag.
Sveper mig i svarta slöjor.

Inget är så tyst som vintern.

Bara knarret under gummisulan.
Den frusna jordens sång.

Övergångsljud.
Från andedräkt till is.




Fri vers av Linnli
Läst 397 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-04-25 20:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Såååå ödsligt vackert!! En underbar text att bära med sig....

RESPEKT
2012-08-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt auregivande
2012-06-04

  helenita VIP
Från andedräkt till is...
Fångat så vackert, känsligt
2012-04-29

  Linda CH VIP
Mäktigt och vackert!
2012-04-26

    nånja
Jag tycker om knarret under gummisulan,
och vinterljuden så länge det finns en varm lägenhet en bit bort.

"Övergångsljud" bra rad.
2012-04-26

  surface to air
"övergångsljud.
Från andedräkt till is"

Fint!
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Linnli
Linnli