Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är Solen

Vilken underbar värme jag sprider till dig, hur härligt jag får dig att må bara härligt så Men vad händer om du kommer för nära mig.. Hur tror det kan få en att känna sig? Ah! Så så...inte för nära nej... Jag en del till skratt och prunkande grönt det underbara det som är njutfullt skönt Jag är även orskaken till brand o torka hur skall man då med sig själv orka?! Jag vill omfamna och värma alla de kalla O dom säger det är bara o gört, men förstå..då är det kört... Jag tränger in i alla omöjliga hörn Tom genom stängda Murar Där jag minst anar..farorna lurar Vipps så har jag startat en brand Jag lever i ett ensamt land.... Tänk om det fanns någon som mig som kunde kyla ner utan att vilja släcka Tänk om det fanns någon som kunde en aningens täcka..det skulle räcka Någon som värnar om den inre kärnan Någon som strålar lika rapsodiskt Tänk om du var jag Tänk om du var mig Hur skulle det kännas då... Skulle och kunde du förstå...säg....




Fri vers av Songbird VIP
Läst 948 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2012-04-25 21:19



Bookmark and Share


  aol
Underbart borrar sej din dikt mot hjärtat.
2017-12-09

  mike irow
BOKMÄRKER!!!
2016-05-15

  Densen VIP
Varmt sade Puh om din värme, ungefär som honing...

En text som föder fundering, BRA!
2014-02-01

    lory
helt fantastik underbart..solstråle..ler
2012-04-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt solbevärmd blir man av din alstring
2012-04-25

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vilken underbar värme sprider ditt rim?
Jag bokmärker:” Jag är Solen”
tack/Sov gott
Diana.
2012-04-25

  Ola Rydberg
Riktigt
lysande
bra !!
2012-04-25

  issac.a.m
Underbart skrivet..
2012-04-25

  fillatelli
Lite grann så här känner vi nog var man.
"Can´t touch this"

Samtidigt är det också mycket mystifierat att inte veta allt om den andre. Jag skulle inte vilja veta eller förstå allt.
Bara skita i fördömandet och låta livet bestå av ett "let go, let go with the flow"
Bara kravlöst, villkorslöst finnas till i värmen.

Jäkligt snyggt skriven i en grym feel again stråle.
Empati, empati...

Applåd och bokmärke, mademoiselle!
2012-04-25

    ej medlem längre
en resa, i ljus!
2012-04-25

    ej medlem längre
Ja, du är sannerligen Solen!!!!
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP