Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikten

Det är vår
Vi har varit med om det förr
Ljuset som följer tunga mörka nätter
Vi svävar långsamt framåt tillsammans

Vi är rutinerade
Vi vet vad som väntar
Tiden rör sig mellan våra kroppar
Omfamnandes rör vi oss

Det är tankarna som kommer
När man insett att man levt för länge
Man har väntat på livet
Men livet har inte väntat

Det slår oss med skoningslös kraft
Skakar om
Drar oss från varandra
Pressar fram insikten och tårarna




Fri vers av Soulburn
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-26 12:08



Bookmark and Share


  Mats VIP
Fin text som man känner igen sig i när man kliver upp flera timmar för tidigt en morgon, som idag.
2012-05-04

  Algotezza VIP
Ja, visst gör det ont när kroppar brister även om det är vackrast när det skymmer...
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Soulburn