Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då inte nu

om jag blundar så finns jag inte här och nu. om jag blundar så är jag långt borta. i en annan tid. en svunnen stund. om jag blundar så ser jag.

det kunde vara nu. kan känna med mina händer. de vibrerar lätt. energin finns där. avståndet är borta. nära. mina fingrar följer linjen. om igen. lätt. alldeles för lätt. allt bleknar. famlar.

öppnar ögonen.




Fri vers av meyo
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-26 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meyo