Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGLIGA DOSER

dagarna ser likadana ut

resan är dock inte utan slut

folk är på och hela tiden på

lugn och ro blir väldigt dyrbart då

jag är inte särksilt social

många klandrar mig för mina val

man vill ge mig dåligt samvete

skuldkänslorna blir ett lockbete

tänker inte nappa en gång till

man ska inte få mig dit man vill

Han som dömer ser så mycket mer

än vad deras trånga hjärnor ser

dagarna är likartade nu

utom två av veckans alla sju

vissa saker växer till ett knark

men i vila växer tron sig stark

 

 

LARZ GUSTAFSSON    25/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-26 17:07



Bookmark and Share


  mare VIP
Sista versen, superb ;)
2012-04-27

  anits VIP
Mycket fint och ärligt skrivet
dina ord kan i till viss del kännas igen
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP