Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "men följ du mig.." "Hos dig i Sardes finns några få, som inte har fläckat sina kläder; och de skall vandra med mig i vita kläder, för de är värdiga därtill". Upp. 14:4 "Dessa är de som följer Lammet (JESUS) vart helst det går"


Det behövs en ny JESUSRÖRELSE i vårt land!

som samlas kring JESUS, och bryter upp från sina

traditioner och andra sammanhang, för att

följa JESUS varthelst Han går, genom

livet och vidare in i evigheten!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-27 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld