Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägerfånge

Jag lär mig
förstå
vad mor min
fått utstå.
Börjar förstå
mer än väl
hur brutalt, grymt
livet var
innan räddningen
kom.
Men även här,
i trygga Sverige,
blev livet grymt
för ingen
kunde förstå,
ingen..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-27 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra