Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har börjat tröttna


Feber

Feber -
varm

Feber -
det är ju
ingen charm

Feber -
varför
i min kropp ska du
vara

Feber -
jag misstänker
stafylokockerna
sätter på dig sprätt
kanske inte antibiotikan
febern av dig klara

Feber -
men jag har
bestämt att du inte
ska få ta överhanden
så nu går jag ut och gräver
ner dig i sanden

Adjö feber
forver

120428




Fri vers av sajo
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-28 11:30



Bookmark and Share


  aol
låg själv inatt i feberfrossa, bra skriftat vännen,
2012-04-28
  > Nästa text
< Föregående

sajo